Høstsesongen er i gang hos KORK

Postet av Kongsvinger Og Omegn Ridekl. den 25. Aug 2024

Høstsesongens første sprangstevne hos oss gikk av stabelen 24.august, og med nymalte hindre, solskinn, og flinke KORK'ere på banen ble det en flott stevnedag! 


En fin KORK-dag

Værgudene var i overkant behjelpelige med vanning av banen, men med oppvarmingen flyttet til et nypreppet ridehus og hinderne på konkurransebanen utenom de største vannpyttene kunne stevnet dras noenlunde tørrskodd i land.


Med KORK'ere i 9 av 12 klasser, med totalt 22 startende KORK-ekvipasjer ble dette en god dag for klubben! Ekstra hyggelig var det også at "fjern-KORKerne" Martine Varild og Signe Sorkmoen Liebermann tok turen. Begge to står oppstallet et stykke unna Kongsvinger. De red fine runder, og Martine fikk også med seg en rød sløyfe hjem i 90 cm!

Sløyfer ble det også til Marie Dahlen/ Magic i LC ponni (1.plass), Tindra Rønningen/ Joey i LB ponni (2.plass) og Iben Holme-Bjørnnes/ Benny i 70 cm (1.plass)!

Vi er stolte av alle KORK'erne våre denne dagen, for god ridning, god sportsånd, god hestevelferd og godt samhold!


Foto: privat

Sammen er vi gode!
Vi vil gjerne takke alle som har stilt opp med både forberedelser og gjennomføring av stevnet - dugnad, funksjonærer og ildsjeler holder hjulene i gang!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.